NYÍLÁSZÁRÓ – FÜGGÖNYFAL

AJTÓ – ABLAK – FÜGGÖNYFAL

A modern nyílászárók energetikai és esztétikai szempontoknak is megfelelnek, azon túlmenően, hogy egy ház homlokzatának fontos elemei. A nyílászárók termék-, és formavilága rendkívül változatos. A kiváló minőségű alapanyagokból gyártott ajtók – ablakok egyaránt szólnak azoknak, akik a karakteresebb vonalvezetést kedvelik, és azoknak is, akik az újgenerációs modelleket látják szívesen otthonukban.

A télikertek, teraszbeépítések fontos szempontja az átszellőztethetőség. Az üvegfelületek egyharmadát célszerű nyíló-, bukó-, bukó-nyíló-, toló- ajtó-ablak, tetőablak beépítésével kialakítani, az igényeknek megfelelően.

Az ablak – ajtócsaládokban a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze. A nyílászárókba épített, kiemelésgátlóval ellátott több ponton záródó biztonsági vasalat-rendszerek nemcsak a nyílászárók tökéletes működését biztosítják, hanem betörés ellen is védenek. A körkörös gumitömítés-rendszerek kiváló hangszigetelési értéket biztosítanak a nyílászáróknak.

A függönyfal rendszerű télikertek kiválthatják a falakat, nagyméretű homlokzati portált létrehozva, vagy összeköthetnek két épületrészt is. A belső tér szellőzését – bármilyen magasságban – elektromosan is nyitható ablakok beépítésével tudjuk megoldani. Szalagfüggönyök, lapfüggönyök felszerelésével a megfelelő árnyékolás is biztosított.